• Szállítók részére
  Szállítók részére Minőségi kenő, és üzemanyagolajok szállítmányozási cégek számára
  Részletek
 • Ipar számára
  Ipar számára Minőségi kenő, hydraulika olajok ipari felhasználásra Részletek
 • MezÅ‘gazdaság számára
  Mezőgazdaság számára Minőségi kenő, és üzemanyag olajok a mezőgazdaság számára
  Részletek
 • Lakosság számára
  Lakosság számára Minőségi motor, és egyéb olajok a mindennapi használatra
  Részletek
péntek, július 12, 2024

Hatékony OMV hajtóműolajok és hidraulikaolajok

Akár 38%-os működési költségcsökkentés

A költségek koncepciója érdekes dolog. A közvetlenül jelentkező költségekre odafigyelünk, ám a később jelentkezőkről hajlamosak vagyunk megfeledkezni, Az üzleti életben a cél azonban gyakorlatilag mindig a hosszú távú teljesítmény és a működési költségek optimalizálása.

 

Ez a gondolat rejlik az OMV nagyteljesítményű hidraulika- és hajtóműolajai létrehozása mögött. Felismertük, hogy nem pusztán a kezdeti kiadások számítanak, hanem a gépleállás, karbantartás, ellenőrzés költségeinek csökkentése, illetve nem utolsósorban a feleslegessé vált anyagok környezetbarát eltávolítása is fontos.

hajtomuolaj-jellemzokTeljesítmény nélkül természetesen minden költségcsökkentés értelmetlen.
Az OMV hidraulika- és hajtóműolajai a vállalat ausztriai üzemében, prémium nyersanyagokból, szigorú minőségbiztosítási folyamatok során készülnek, ezért a teljesítményük valóban rendkívül jó. Az OMV hidraulika- és hajtóműolajai túlteljesítik a DIN előírásokat olajcsere időszak, öregedési stabilitás, kopásállóság, valamint viszkozitás hőmérséklet függőségi vislkedés szempontjából.
Ezen olajok szintetikus változatai - OMV hyd HLP-SHS és OMV gear SHG - valamennyi paraméter tekintetében kivételes teljesítményt nyújtanak.

A modern gépek rendkívül energiatakarékosak; kenőanyag igény tekintetében rendkívül minőség-érzékenyek, mivel magas hőmérséklet mellett nagyobb mechanikaiterheléssel is üzemelnek, miközben egyre könnyebbek és kisebbek. Többféle alkalmazás során használják őket az iparban, illetve egyéb területeken. Ebből adódóan olyan kenőanyagokat kellett kifejlesztenünk, amelyek valamennyi terület számára megfelelőek, és alkalmazásuk bármikor előnyös.

Az OMV hidraulikaolaj kínálata számos ipari alkalmazás, illetve valamennyi szivattyútípus számára megfelelő - mint fogaskerekes, szárnylapátos, axiálissradiális, stb. Az OMV hajtóműolaj kínálatában találhatók ásványi, szintetikus, illetve biológiailag lebomló olajok, amelyek számos alkalmazás számára megfelelőek a normál ipari hatóművektől a legnagyobb nagyterhelésű ipari hajtásokig, illetve a csigahajtáshoz is.
A költségoptimalizálás tehát akár nagyon egyszerű is lehet. Nem kell hozzá más, mint kíváló minőségű anyagok, illetve professzionális szolgáltatások - mint az OMV kenőanyagok esetén!

hidraulika-omv

Kapcsolat - Elérhetőség

Munkaidő:
H - P: 8:00 - 16:00

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. - ügyvezető
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. - pénzügyi előadó

9400 Sopron, Ágfalvi út 2/A 2. em. 19.
Tel: +36 20 921 2101